Михайліченко Т.О. – доцент кафедри кримінального права та кримінально-правових дисциплін, взяла участь в міжнародній науковій конференції “Кримінальне право України перед викликами сучасності і майбуття: яким воно є і яким йому бути?”

Надрукувати Надрукувати

Щорічна осіння міжнародна наукова конференція була спільно організована та проведена Національним юридичним університет імені Ярослава Мудрого, НДІ вивчення проблем злочинності імені академіка В.В. Сташиса НАПрН України, громадською організацією “Всеукраїнська асоціація кримінального права” та EUAM Ukraine 21-22 жовтня 2022 р.

Робота проходила хоч і в дистанційному форматі, але в теплій та доброзичливій обстановці. Понад 100 науковців взяли в ній участь. Були заслухані доповіді та обговорені питання новел, проблем та перспектив кримінального права України в умовах воєнного стану, виклики, обумовлені статусом України як держави-кандидатки в члени ЄС, а також яким бути Проєкту нового КК України в фокусі сучасних викликів. 

Із науковою доповіддю «Злочини та проступки проти власності на речі: аналіз розділу 6.1. проекту нового КК» виступила і к.ю.н., доц., доцентка кафедри кримінального права та кримінально-правових дисциплін ПЮІ Т.О. Михайліченко та презентувала власні ідеї, зауваження та пропозиції щодо покращення цього розділі в Проекті нового КК.