Губанова Ольга Валеріївна взяла участь у роботі круглого столу на тему «Конфлікт на робочому місці та шляхи його вирішення»

Надрукувати Надрукувати

10 листопада 2022 року доцент кафедри цивільного, господарського і фінансового права Полтавського юридичного інституту НЮУ імені Ярослава Мудрого Губанова Ольга Валеріївна взяла участь у роботі круглого столу на тему «Конфлікт на робочому місці та шляхи його вирішення», що відбувся на базі  Полтавського державного медичного університету. 

Організатором та модератором заходу виступила завідувачка кафедри громадського здоров’я, професор Ірина Голованова. У засіданні взяли участь здобувачі освіти університету, слухачі, інтерни тощо. Спікери круглого столу поділилися з учасниками найпоказовішими випадками конфліктів та способами їх вирішення з урахуванням сучасних підходів. Обговорили найдієвіші засоби вирішення конфліктних ситуацій. 

Губановою О.В. були проаналізовані та представлені підходи до вирішення конфлікту з точки зору правового регулювання  та за результатами медіації. Було акцентовано увагу на багатогранності конфлікту як соціального явища, на можливостях його попередження через проведення превентивної медіації.