30 листопада за сприяння адміністрації Інституту та Ліги студентів АПУ відбувся захід на тему “Кар’єрний шлях від студента, до керівника юридичної фірми”

Надрукувати Надрукувати

Спікером заходу виступив – Арман Акопян, випускник Полтавського юридичного інституту, кваліфікований юрист, колишній голова Полтавського та Дніпропетровського осередків Ліги студентів Асоціації правників України.

Арман Акопян – брав участь у багатьох глобальних переговорних процесах. Також мав досвід роботи з Глен Грантом, який є полковником Британської армії у відставці та який був радником Президента Естонії з питань вступу до НАТО.

У 2019 році пройшов тижневе стажування у Європейському парламенті в Брюсселі, де мав можливість спілкуватися з депутатами Європейського парламенту, їх помічниками, журналістами.

Зі слів присутніх, вони отримали велику мотивацію і купу позитивних емоцій від спікера. Також, спираючись на приклад Армана, студенти переусвідомили набір своїх можливостей і зрозуміли що вони можуть зробити в тисячу раз більше, ніж вони могли уявити.

Одним із головних моментів заходу, стала історія успіху людини, яка в якості інструменту свого становлення використовувала Лігу студентів Асоціації правників України, що безсумнівно надихнуло всіх присутніх.