Між Полтавською районною військовою адміністрацією та Полтавським юридичним інститутом Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого підписано Меморандум про співпрацю

Надрукувати Надрукувати

Метою Меморандуму є організація співпраці, консолідація зусиль і вжиття комплексу заходів, спрямованих на формування спільноти кваліфікованих юристів, розвиток правової освіти на території району, проведення спільних розробок і досліджень, підготовка інформаційно-аналітичних матеріалів, науково-практичних коментарів і пропозицій щодо удосконалення чинного законодавства.

Підписання Меморандуму – важливий крок на шляху до того, щоб в Полтавській районній військовій адміністрації студенти закріплювали здобуті практичні навички і залишалися працювати після закінчення закладу вищої освіти. Колектив Полтавської РВА  готовий співпрацювати за всіма напрямами, розбудовувати державу, роблячи все, щоб Полтавщина стала освітянською столицею країни.

В свою чергу, Полтавський юридичний інститут запропонує нові сертифікаційні програми, спрямовані на підвищення кваліфікації. Перспективними напрямами є робота з органами місцевого самоврядування і комунальними підприємствами.