20.12.2022 р. в межах навчального гуртка з теорії права під керівництвом Любченко Маріанни Іванівни відбулась зустріч студентів першого курсу Полтавського юридичного інституту з прокурором Полтавської окружної прокуратури Чуйко Іриною Валеріївною.

Надрукувати Надрукувати

Студенти з неабиякою цікавістю слухали виступ Ірини Валеріївни, яка теж свого часу була студенткою ПЮІ. Вона поділилася своїм досвідом і звернула увагу на ті моменти, над якими важливо починати працювати якомога раніше – уміння виступати публічно, комунікувати з різними людьми, працювати в умовах стресу й великого навантаження. Також вона звернула увагу на важливість постійного навчання й роботи над собою, та уміння вчитися на власних помилках.

Студенти активно задавали питання, цікавились перевагами й недоліками роботи в прокуратурі, запитували коли і чому Ірина Валеріївна вирішила працювати саме у прокуратурі.

Крім того, студенти Герасименко Олександра  й Лобатенко Ірина виступили з цікавими презентаціями, присвяченими основним цінностям права.