Відбулось урочисте вручення дипломів випускникам другого (магістерського) рівня вищої освіти

Надрукувати Надрукувати
 

6 березня 2023 року в Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулося урочисте вручення дипломів випускникам другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Відкрив захід директор Полтавського юридичного інституту – Криницький Ігор Євгенович, який у вступному слові привітав випускників, побажавши усім успіхів, творчої наснаги та нових звершень. До привітального слова долучився перший заступник голови Полтавської обласної ради – Лемешко Олександр Миколайович.

Шановні випускники! Перед Вами відкрилися тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо і впевнено, а успішно розпочати професійну діяльність Вам допоможуть знання, уміння та навички, отримані у стінах нашого Інституту. Будьте сумлінними, працюйте наполегливо,

У практичній діяльності Ви завжди можете розраховувати на підтримку та допомогу з боку керівництва та викладачів Інституту. Ми готові сприяти вашій діяльності, будемо раді бачити вас у стінах «Аlma Mater».

Слава Україні!