Викладач кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права Інституту, к. ю. н., доцент Олексій Любченко долучився до команди фасилітаторів тренінгу за методологією BRIDGE “Виборчі системи»

Надрукувати Надрукувати

Протягом 15-17 березня 2023 року у Києві відбувся тренінг за методологією BRIDGEВиборчі системи», організований Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES Ukraine) разом зі спільним Центром управління навчання учасників виборчих процесів IFES та ЦВК за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку, Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Британії.

Захід відкрили секретар Центральної виборчої комісії Олена Гатаулліна, директор програм IFES Роман Любченко, директорка Центру управління навчанням учасників виборчих процесів Євгенія Павловська.

У тренінгу взяли участь представники Центральної виборчої комісії, Міжнародної фундації виборчих систем (IFES Ukraine), працівники Міністерства закордонних справ України, які відповідають за організацію голосування за кордоном.

До команди фасилітаторів тренінгу Євгенія Крікополо (заступника директора Тренінгового центру), Анни Деніс (експертки IFES в Україні з питань виборів та стратегічного планування), Ігоря Фещенка та Юлії Зальцбург (консультантів IFES в Україні з питань виборів та навчання) долучився викладач кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права Полтавського юридичного інституту, консультант IFES в Україні з питань виборів та навчання, к.ю.н., доцент Олексій Любченко.

Учасники тренінгу мали можливість познайомитися з особливостями різних типів та видів виборчих систем, які застосовуються у зарубіжних країнах, їх перевагами та недоліками, змоделювати їх застосування на практиці. Протягом усього тренінгу учасники виявляли зацікавленість та активно брали участь у всіх заходах.

Х Заключне фото (900г 4к3)