Викладачі кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права Інституту к. ю. н., доцентка Полховська Інна Костянтинівна та к.ю.н., доцент Любченко Олексій Олександрович взяли участь у тренінгах з інтерактивних методик викладанння курсу з громадянської освіти «Демократія: від теорії до практики»

Надрукувати Надрукувати

На початку квітня 2023 року у м. Трускавець відбулися тренінги з інтерактивних методик викладання курсу з громадянської освіти «Демократія: від теорії до практики», організовані у межах підготовки представників закладів вищої освіти Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES Ukraine) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку, Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Британії.

Метою інтерактивного курсу з громадянської освіти «Демократія: від теорії до практики» є формування знань, навичок і ставлень, пов’язаних із ефективним демократичним громадянством студентів.

Авторкою курсу «Демократія: від теорії до практики», докторкою, професоркою, міжнародною консультанткою IFES Грір Берроуз разом із командою тренерів з громадянської освіти IFES Ukraine під час тренінгів особливу увагу було приділено методології та структурі курсу.

Тематичні заходи, пов’язані зі змістовною частиною курсу, забезпечили можливість обміну досвідом між викладачами.

Викладачі кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права Інституту к. ю. н., доцентка Полховська Інна Костянтинівна та к. ю. н., доцент Любченко Олексій Олександрович отримали сертифікати про успішне проходження тренінгів.