27 квітня 2023 року відбудеться вебінар із серії заходів “Напрями практичної реалізації юриста у сфері ІТ: частина 3″

Надрукувати Надрукувати

Ми продовжуємо серію заходів для студентів Інституту та всіх, кому це може бути цікаво, на тему: «Напрями практичної реалізації юриста у сфері ІТ».

ЦЬОГО ТИЖНЯ запрошеною доповідачкою виступить:

Сергєєва Олена, членкиня Ради Комітету АПУ з питань телекомунікацій, інформаційних технологій та Інтернету, у недавньому минулому – Head of Legal ТОВ «Нафтогаз Цифрові Технології», яка розповість про особливості роботи юриста в ІТ компанії, що обслуговує підприємства державного сектору економіки (Група Нафтогаз).

Модераторка – Гаркуша Євгенія, к.ю.н., асистент Кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права Полтавського юридичного інституту НЮАУ ім. Я. Мудрого, членкиня Ради Комітету АПУ з питань телекомунікацій, інформаційних технологій та Інтернету, Head of Legal, AltexSoft.

Дата проведення: 27 квітня 2023 року, о 16:00 год.

Місце проведення: онлайн (платформа Zoom). Для участі у заході попередня РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА. https://uba.ua/ukr/events/naprjami-praktichnoi-realzaci-jurista-u-sfer-t-zakhd-3/auth

Кількість слухачів обмежена. Організатори зберігають за собою право припинити реєстрацію у разі набрання максимально можливої кількості учасників.

Серія заходів для студентів Інституту та всіх, кому це може бути цікаво, на тему «Напрями практичної реалізації юриста у сфері ІТ».