Серія заходів для студентів Інституту та всіх, кому це може бути цікаво, на тему: «Напрями практичної реалізації юриста у сфері ІТ» продовжується

Надрукувати Надрукувати

«Напрями практичної реалізації юриста у сфері ІТ» — це серія заходів для студентів Інституту та всіх, кому це може бути цікаво. Ми вирішили зібрати найкращих практикуючих юристів, які мають яскраво виражену внутрішньоюридичну спеціалізацію з урахуванням інтересів та запитів ІТ бізнесу.

Метою заходів є ознайомлення слухачів із практичними аспектами діяльності юриста у сфері ІТ крізь призму власного досвіду наших досвідчених спікерів, ознайомити студентів з усім розмаїттям варіантів спеціалізації.

У рамках цього марафону ми зустрінемось з керівниками юридичних департаментів ІТ компаній, спеціалістом з marketing compliance, спеціалістом з захисту даних, IP-спеціалістом та іншими цікавими особистостями.

Слідкуйте за анонсами спікерів, обіцяємо, буде цікаво!

Доповідачі:

Мирослав Хмарський, співзасновник і партнер в юридичній компанії AVITAR, має 6 років досвіду в Marketing Compliance. Автор концепції User-Friendly 3.0. Провідник у Церемонії Цвяхостояння.

Євген Савельєв, ІТ-юрист, партнер у юридичній фірмі AVITAR, має 10 років досвіду в супроводі Digital та Tech компаній, автор та ведучий програми про українську Tech-індустрію – «Гараж Джобса». Коуч та консультант з побудови команд.

Модераторка:

Гаркуша Євгенія, к.ю.н., асистент Кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права Полтавського юридичного інституту НЮАУ ім. Я. Мудрого, членкиня Ради Комітету АПУ з питань телекомунікацій, інформаційних технологій та Інтернету, Head of Legal, AltexSoft.

Дата проведення: 04 травня 2023 року, о 15:00 год.

Місце проведення: онлайн (платформа Zoom).

РЕЄСТРАЦІЯ: https://bit.ly/424h6A7

Для участі у заході попередня РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА.

Кількість слухачів обмежена. Організатори зберігають за собою право припинити реєстрацію у разі набрання максимально можливої кількості учасників.

* Персональний лінк для підключення буде надіслано кожному учаснику на електронну адресу, вказану при реєстрації.

Серія заходів для студентів у сфері ІТ».