Доцентка І.К. Полховська взяла участь у Форумі викладачів громадянської освіти

Надрукувати Надрукувати

12-13 травня 2023 р. відбувся Форум викладачів громадянської освіти, організований ГО “Асоціація викладачів громадянської освіти” за підтримки IFES Ukraine. Форум об’єднав 40 освітян, які викладають курс “Демократія: від теорії до практики” в університетах Києва, Львова, Харкова, Полтави, Ужгорода, Вінниці, Івано-Франківська, Чернівців, Чернігова, Острога, Хмельницького, Одеси, Кривого Рогу, Дніпра, Сум, Донецька та Луганська. 

Учасники Форуму мали можливість активно комунікувати та обмінюватися досвідом викладання громадянської освіти, а також обговорили сучасний стан та виклики для громадянської освіти в Україні в умовах війни. Поряд з тим, викладачі визначили перспективи розвитку громадянської освіти у післявоєнний період та напрацювали рекомендації в цьому контексті. 

Захід був організований ГО “Асоціація викладачів громадянської освіти” за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Британії.