ВІТАЄМО СТУДЕНТІВ 4 КУРСУ З УСПІШНИМ ПРОХОДЖЕННЯМ ДЕРЖАВНОЇ АТЕСТАЦІЇ!

Надрукувати Надрукувати

У період із 12 по 23 червня  2023 р. у Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого студенти 4 курсу денної та заочної форм навчання оффлайн та он-лайн проходили державну атестацію шляхом складення державних іспитів із цивільного права та кримінального процесу. Екзаменаційною комісією були атестовані 152 випускника.

Закладом вищої освіти було присуджено кваліфікацію «бакалавр з права» у галузі знань 08 «Право» спеціальності 081 «Право». Окрім того, було прийнято рішення видати дипломи з відзнакою Вишневському В*ячеславу Костянтиновичу, Войтенко Карині Сергіївні, Юхименко Катерині Андріївні, Білецькій Анастасії Олександрівні, Юренко Валерії Юріївні, Федорченко Владиславі Русланівні, Гирбі Оксані Олександрівні. Пишаємось, що ви завершили шлях до своєї мети відмінним складанням атестації та заслужено будете тримати в руках диплом з відзнакою. 

Адміністрація та викладацький колектив інституту вітають    новоспечених бакалаврів, зичимо успіхів в подальшому навчанні та професійному шляху.

 Чекаємо на зустріч на магістратурі!