Відбулось урочисте вручення дипломів випускникам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Надрукувати Надрукувати

4 липня 2023 року в Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулося урочисте вручення дипломів випускникам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Відкрив захід заступник директора з навчальної та наукової роботи Інституту – Шевчик Олександр Сергійович, який у вступному слові привітав випускників, побажавши усім успіхів, творчої наснаги та нових звершень. До привітального слова долучився перший заступник голови Полтавської обласної ради – Лемешко Олександр Миколайович, який приєднався до привітань та побажав колегам знайти своє покликання у професійній сфері. До слів вітання доєднався і голова екзаменаційної комісії Інституту, завідувач кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права – Божко Володимир Миколайович, який  підкреслив той гарт, через який пройшли випускники 2023 року.

Море квітів, сльози на очах, фото на згадку, обійми й радісні вигуки привітань – усе це залишиться в пам’яті учасників урочистостей назавжди.

У практичній діяльності Ви завжди можете розраховувати на підтримку та допомогу з боку керівництва та викладачів Інституту. Ми готові сприяти вашій діяльності, будемо раді бачити вас у стінах «Аlma Mater».

Слава Україні!