Вічна пам`ять та шана Герою!

Надрукувати Надрукувати

12 липня 2023 року, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу та незалежність загинув випускник Полтавського факультету Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого,  молодший сержант Крижанівський Олексій Вікторович.

Олексій народився 24 січня 1986 року. У 2003 році вступив до Полтавського факультету Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого (нині – Полтавський юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого), який закінчив у 2007 році.
Він був добрим, веселим і дотепним для друзів, люблячим і надійним для родини, турботливим для батьків. Олексій знав, чого хотів у цьому житті й впевнено крокував до своєї мети.

Вся громада інституту в цей гіркий час висловлює щирі співчуття родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті Олексія та розділяють їх горе.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про загиблого Героя стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

131842622-ba5c-4393-adc0-89387616c481