Увага! Вступники мають підтвердити вибір закладу освіти. Відео-інструкція

Надрукувати Надрукувати

Вступники, яким надійшло повідомлення в особистому електронному кабінеті вступника про отримання рекомендації до зарахування, мають підтвердити вибір місця навчання в електронному кабінеті з накладанням кваліфікованого електронного підпису або особисто в закладі освіти.

Підтвердження вибору місця навчання є ОБОВ’ЯЗКОВИМ, оскільки є підставою для зарахування.

Підтвердити вибір місця навчання можна:
1) в електронному кабінеті вступника (загальним порядком) – шляхом підпису накладанням КЕП;

2) в електронному кабінеті вступника (для визначених МОН категорій вступників: осіб, що перебувають на тимчасово окупованих територіях або закордоном) – шляхом завантаження сканкопії власноруч підписаної заяви;

3) особисто в закладі освіти – додатково в електронному кабінеті вступника здійснюється завантаження сканкопії власноруч підписаної заяви АБО підпису накладанням КЕП.

Порядок підтвердження в ЕЛЕКТРОННОМУ КАБІНЕТІ вступника вибору місця навчання: відображено на відео-інструкції або за посиланням – https://www.youtube.com/watch?v=6SyRtnBWTXE.

В електронному кабінеті вступника після отримання статусу «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)» або «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)» у визначений термін необхідно виконати вимоги до зарахування, а саме: підписати заяву накладанням КЕП або завантажити файл власноруч підписаної заяви на вступ.

Для підтвердження вибору місця навчання в модулі «Подані заяви на вступ» виділіть позначкою потрібну заяву та натисніть в меню «Активні дії» – «Підтвердити вибір місця здобуття освіти».

Зверніть увагу: дедлайн до 18:00 08 серпня 2023 року!