Колектив Полтавського юридичного інституту щиро вітає директора Криницького Ігора Євгеновича з Днем народження!!!

Надрукувати Надрукувати

Шановний Ігоре Євгеновичу, щиро вітаємо Вас із Днем народження! У цей день хочемо від усього серця побажати Вам миру, міцного здоров’я, невичерпного запасу енергії та наснаги для виховання молоді, провадження наукової діяльності, управління структурним підрозділом кращого фахового закладу вищої освіти в Україні.  

Хочемо подякувати Вам за відкритість, підтримку в будь-які часи, сучасність, відданість своїй справі, професіоналізм та мудрість.

Нехай кожен день Вашої напруженої роботи в цей надскладний час війни наближає всіх до миру, перемоги і сповнюється незламним оптимізмом. 

З повагою, трудовий колектив
Полтавського юридичного інституту
НЮУ ім. Ярослава Мудрого.

 

Вітаємо вас з чудовим і важливим святом – Днем народження! Бажаємо вам неймовірного щастя, міцного здоров’я та невичерпної енергії у всіх починаннях. Терпіння і задоволення від повсякденної роботи. Підкорення нових життєвих висот і здійснення усіх заповітних мрій. Нехай життя буде сповнене лише радісними моментами, позитивним хвилюванням, щасливими днями в оточенні любові! Бажаємо вам направляти і надихати людей, так як ви робите це зараз, старанно і завзято працювати, і щоб робота приносила тільки задоволення і впевненість у собі. Ваша праця та робота як директора юридичного інституту є незамінною ланкою в системі освіти та науки. Ви завжди знаходите оптимальні рішення, вдосконалюєте процеси навчання та сприяєте розвитку молодих юристів. Ваше керівництво є прикладом відданості своєму покликанню та працелюбності. Нехай цей новий рік життя принесе вам нові досягнення та здійснення задумів. Нехай ваші професійні та особисті успіхи відзначаються пильною увагою та вдячністю оточуючих!

З повагою, студенти та РСС
Полтавського юридичного інституту
НЮУ ім. Ярослава Мудрого

photo_5228849944323016549_w