Відкрийте двері до майбутнього зі спеціалізацією магістратури «Цивільна Юстиція»!

Надрукувати Надрукувати

Магістратура за спеціалізацією «Цивільна юстиція» – Ваш крок до збалансованої, успішної майбутньої кар’єри та високої заробітної плати!

Чому варто обрати саме нашу програму? 

  1. Глибокі знання: наша програма навчання забезпечить Вас фундаментальними знаннями цивільно-правового спрямування та сучасних правових тенденцій. Підготує до успішного складення ЄДКІ.
    Ви будете вивчати такі навчальні дисципліни як: 1) загальні для всіх магістрантів (Інформаційне право; Теорія та практика конституційного судочинства; Публічна служба; Вирішення виборчих спорів; Муніципальне право; Митне право; Міжнародне право та національні правові системи; Методика наукової діяльності та академічне письмо; Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод та юридична  практика; Студії з іноземної мови; Податкове право; Проблеми правозастосування); власне цивільно-правові (Міжнародний комерційний арбітраж; Приватноправові проблеми діяльності корпорацій; Теорія і практика цивільного судочинства; Правові засади євроінтеграції; Альтернативний розгляд цивільних справ;  Публічна реєстраційна діяльність; Актуальні проблеми цивільного  права); 3) за вибором студента (Правове регулювання зовнішньоекономічної діяльності; Міжнародний цивільний процес; Інвестиційне право; Медичне право; Комерційне право; Банківське право; Судовий розгляд окремих категорій цивільних справ).
  2. Практика в центрі уваги: викладачі – справжні практики з багаторічним досвідом у сфері цивільного, господарського права та процесу. Ви будете отримувати знання та навчатися від тих, хто знає, як працює правова система насправді.

Вашими викладачами стануть:

  1. Батигіна О.М. (кандидат юридичних наук, доцент).
  2. Гаркуша А.О. (адвокат, керівник юридичного відділу ІТ-компанії).
  3. Гриценко Г.Г. (адвокат, юрисконсульт, кандидат юридичних наук, доцент).
  4. Губанова О.В. (медіатор, кандидат юридичних наук, доцент).
  5. Кабальський Р.О. (адвокат, кандидат юридичних наук, доцент).
  6. Пашков В.М. (адвокат, завідувач лабораторії дослідження проблем національної безпеки у сфері громадського здоров’я НДІ вивчення проблем злочинності імені академіка В.В. Сташиса НАПрН України, доктор юридичних наук, професор).
  7. Прохазка А.А. (кандидат юридичних наук, асистент).
  8. Шевчик О.С. (адвокат, кандидат юридичних наук, доцент).
  9. Шимко А.Р. (адвокат, кандидат юридичних наук, доцент).
  10. Шутенко О.В. (кандидат юридичних наук, доцент).
  1. Індивідуальний підхід: ми розуміємо, що кожен студент унікальний, як і його життєва ситуація. Наш підхід, спосіб навчання відповідає вашим потребам та цілям.
  2. Гарантована кар’єра: Ваші набуті знання відкриють двері до різноманітних кар’єрних можливостей (від ІТ-юриста, юриста-міжнародника, юрисконсульта закладу охорони здоров’я тощо до «класичного» нотаріуса та адвоката). Заробітна плата в цивільно-правових сферах завжди вища та приємно Вас здивує з самого початку роботи.
  3. Мережа професіоналів: наша спільнота студентів та викладачів – це можливість розширити Вашу мережу контактів і партнерств у світі юриспруденції, завжди скерує, допоможе та направить.

1 (1)

Не пропустіть шанс побудувати успішну кар’єру з високою заробітною платою в сфері цивільної юстиції! Реєструйтеся на нашу магістратуру зараз та отримайте ключ до вигідної майбутньої кар’єри!

2 (1)

Дізнайтеся більше: http://pli.nlu.edu.ua/?p=188.

Здійсніть перший крок до успішної кар’єри в юридичній сфері разом з нами!

Картинки згенеровані нейромережею, 

як вона бачить спеціалізацію «Цивільна юстиція».