Шановні студенти, аспіранти, викладачі та співробітники Університету, сердечно вітаю вас із Днем знань!

Надрукувати Надрукувати

Screenshot_1

На нас чекає новий навчальний рік, для когось він стане тільки першим кроком до омріяної професії, для інших – черговою сходинкою до фахового вдосконалення, а можливо, й часом, коли ви зрозумієте, що готові назавжди пов’язати своє життя з наукою, викладанням, працею на укріплення верховенства права і законності в Україні. Для кожного з вас Університет щодня буде світочем, наставником, другом і підтримкою. Не зважаючи на виклики, спричинені російським вторгненням, труднощі воєнних буднів, запевняю, колектив ЗВО зробить усе, щоб студентські роки залишили по собі не лише ґрунтовні знання, а й найтепліші спогади, де сплетуться воєдино професійний розвиток, особистісне зростання, міцна дружба, відчуття єдності, взаєморозуміння і патріотизму.  

За будь-яких умов ми з вами маємо тверду мету вчити і навчатися, жити, боротися і перемагати. Університет впевнено крокує вперед, надає якісну освіту європейського зразка, залучаючи  передові технології онлайн-навчання, реалізує безліч наукових і навчальних проєктів та суспільно важливих ініціатив, дотримується усіх заходів безпеки, щоб молодь могла отримати гідні знання і набути практичних навичок для подальшої професійної діяльності. Шановні майбутні правники, з вами працюватимуть досвідчені викладачі, патріоти, закохані у право професіонали. Вони допоможуть вам на кожному кроці, нададуть вичерпні відповіді на будь-які  питання, використовуючи для цього сучасні методики і найкращий світовий досвід. Але тільки від вашої вмотивованості, наполегливості, бажання пізнавати й засвоювати нове залежить результат навчання і подальша кар’єра.

Вірю, що цей навчальний рік буде плідним, багатим на звершення, знання і здобутки. Нехай кожен день у лоні університетської родини стане для вас цінним внеском у власну мрію, в добробут країни, в майбутнє наступних поколінь.    

Зичу щастя, міцного здоров’я, миру та незламної віри в справедливу Перемогу!