Викладачі кафедри кримінального права та кримінально-правових дисциплін долучилися до привітань Юрія Васильовича Бауліна з ювілеєм

Надрукувати Надрукувати

8 вересня 2023 року у м. Харкові пройшла наукова конференція «Наступність у кримінальному праві України», присвячена 70-річчю професора Ю. В. Бауліна. Привітати доктора юридичних наук, дійсного члена (академіка) Національної академії правових наук України, голову Робочої групи з питань розвитку кримінального права, професора кафедри кримінального права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Юрія Васильовича Бауліна приїхали і викладачі Полтавського юридичного інституту, а саме професорка Наталія Гуторова, доценти Олександр Лемешко та Тетяна Михайліченко.

Тема наступності у кримінальному праві була обрана учнями Ю.В. Бауліна не випадково. Адже, як відмічає Ю.А. Пономаренко, «наступність у кримінальному праві, та й у праві загалом, – це, передусім, про тяглість наукової традиції, це про збереження і розвиток фундаментальних засад наукової діяльності, що закладені були нашими великими учителями, це про формування і розвиток наукових шкіл». 

На заході лунали не лише щирі слова привітань і найкращих побажань ювіляру. Юрій Васильович зачитав глибоку та новаторську наукову доповідь, а гості долучилися до її жвавого обговорення. Окрім того, науковці висловлювали нові думки, ідеї, обговорювали складні, проблемні питання розвитку кримінального права. 

Полтавський юридичний інститут також долучається до привітань! Сердечно зичимо Юрію Васильовичу Бауліну миру, міцного здоров’я, Божих щедрот, благополуччя, щастя та невичерпної енергії. Нехай Ваша творча й життєва наснага тільки примножується, удача супроводжує у всіх починаннях, а вдома завжди чекає затишок і турбота близьких!