День Святого Миколая приніс Полтавському юридичному інституту нагороди та відзнаки

Надрукувати Надрукувати

6 грудня відбувся робочий візит до Інституту першого проректора Університету Миколи Кучерявенка, під час якого було підбито підсумки  роботи Інституту та визначено подальші напрямки розвитку.

За високий професіоналізм, активну громадську діяльність, співпрацю та особливі заслуги перед Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого у період воєнного стану колектив Полтавського юридичного інституту нагороджено Почесною відзнакою «За заслуги перед Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого».

Під час нагородження Микола Кучерявенко подякував колективу за те, що з першого дня початку війни Інститут зміг не лише вистояти в ці буремні часи, але й став міцною опорою для харківчан, пунктом підтримки та допомоги.

За вагомий внесок в обороноздатність міста-героя України Харкова й Слобожанщини, самовідданість та жертовність, любов до своєї Батьківщини, вірність українському народові під час воєнного стану нагороджено пам’ятною медаллю «ЗА ОБОРОНУ МІСТА-ГЕРОЯ ХАРКОВА» Криницького Ігора.

За значні успіхи у професійній діяльності, бездоганну працю, особистий внесок у розвиток освіти і науки та з нагоди Дня Університету нагороджено Грамотою за трудові досягнення:

  • Гриценко Галину – к.ю.н., доцентку кафедри цивільного, господарського і фінансового права;
  • Троцьку Марину – к.ю.н., доцентку кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права.

За сумлінну працю, професійні досягнення у науково-педагогічній діяльності та з нагоди Дня Університету нагороджено Подякою Ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Михайліченко Тетяну – к.ю.н., доцентку кафедри кримінального права та кримінально-правових дисциплін.

За значні успіхи у професійній діяльності, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Університету нагороджено Грамотою за трудові досягнення Троцьку Вікторію – директорку їдальні.

Колектив Полтавського юридичного інституту щиро вдячний ректору Університету Анатолію Гетьману та начальнику Харківського гарнізону бригадному генералу юстиції Сергію Мельнику за позитивну оцінку наших досягнень та добрі слова на адресу колективу.

Працюємо разом заради Перемоги!