У Полтавському юридичному інституті пройшов тренінг з інтерактивних методик викладання для викладачів закладів вищої освіти

Надрукувати Надрукувати

14 грудня 2023 року доц. кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права Полховська І.К. провела тренінг з інтерактивних методик викладання для викладачів закладів вищої освіти. У заході взяли участь директор Полтавського юридичного інституту проф. Криницький І.Є., заступник директора Полтавського юридичного інституту доц. Шевчик О.С., завідувач кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права доц. Божко В.М., доценти Батигіна О.М., Любченко М.І., Любченко О.О., Михайліченко Т.О., Троцька М.В., асистенти Перебийніс Ю.В., Нога П.П., Скрипник А.В., а також викладачі НТУ «Дніпровська політехніка» доценти Двуреченська О.С. та Перфільєва А.О.

Учасники тренінгу мали нагоду підвищити свою обізнаність щодо використання інтерактивних методик викладання у навчальному процесі, виконати інтерактивну вправу «Континуум», попрацювати в групах під час вправи «Мозаїка», провести аналітичну практику з метафоричними картками, ознайомитися з онлайн платформою Mentimeter. 

У підсумку учасники отримали сертифікати про успішне проходженя тренінгу з використання інтерактивних методик викладання.

Захід відбувся за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Британії.