У Полтавському юридичному інституті відбулося відпрацювання порядку проведення евакуації та проведено інструктаж із пожежної безпеки серед студентів та співробітників

Надрукувати Надрукувати

27 грудня 2023 року в Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого було проведено  навчання порядку евакуації у випадку пожежі  або іншої надзвичайної ситуації.

За планом навчань, о 11:00 у гуртожитку Полтавського юридичного  інституту було оголошено навчальну тривогу «пожежа» та розпочалося проведення евакуації мешканців  та персоналу гуртожитку.

При відпрацюванні плану дій евакуації взяли участь студенти, адміністрація та працівники Інституту.  Вході проведення навчань інженером з експлуатації будівель та споруд  в котре було наголошено на необхідність дотримання правил пожежної  безпеки, а охочі мали можливість навчитися використовувати вогнегасник для погашення умовної пожежі.

Проведення заходів відпрацювань дій при евакуації студентів та персоналу  є запорукою безпеки життя та здоров’я осіб у випадку  реальної небезпеки пожежі або іншої непередбаченої ситуації.