У Полтавському юридичному інституті відбулося урочисте вручення дипломів випускникам другого (магістерського) рівня вищої освіти

Надрукувати Надрукувати

11 січня 2024 року в стінах Інституту відбулися урочисті збори з нагоди вручення магістерських дипломів студентам, які вступили, навчалися та закінчили навчання в умовах воєнного стану.

Захід розпочався вступним словом директора Полтавського юридичного інституту Ігора Криницького, який привітав студентів із успішним складанням ЄДКІ та побажав випускникам успіхів, «багатих врожаїв на професійній ниві», натхнення та наснаги.

Шановні випускники, ось закінчився ще один етап Вашого життя – студентство. На жаль, на цей період випало чимало випробувань на долю нашої країни, та незважаючи на це, Ви змогли отримати такі омріяні та довгоочікувані знання у галузі правознавства, а на підтвердження цього – дипломи магістрів з права. Бажаємо Вам не зупинятися на досягнутому, здобувати вершини та постійно розвиватися, а знання, отримані в Інституті, будуть сприяти професійному розвитку. Пам’ятайте, що керівництво інституту та викладачі завжди раді бачити Вас у стінах інституту, де Ви можете отримати пораду, підтримку та допомогу.

До нових зустрічей! Усе буде Україна!