З 12 по 18 лютого 2024 р. Василь Білоус, к.ю.н., доцент, керівник Центру криміналістичних інновацій «intelligenTrident» Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого проводитиме лекції/майстер-класи з “Інновацій у техніко-криміналістичному забезпеченні розслідування злочинів”. Запрошуємо долучитися спраглих до нових знань і унікального досвіду

Надрукувати Надрукувати

Screenshot_3

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого та Центр криміналістичних інновацій «intelligenTrident» Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого

Всеукраїнський освітній проєкт “Незламні правничі школи України”

Цикл лекцій і майстер-класів на загальну тему: «Інновації у техніко-криміналістичному забезпеченні розслідування злочинів» 

Період проведення:

12.02.2024 р. – 18.02.2024 р. включно.

12.02.2024 р. – з 15 год. 30 хв. до 17 год. 30 хв.

13.02.2024 р. – 18.02.2024 р. включно – з 16 год. 00 хв. до 17 год. 30 хв.

Постійний учасник і модератор усіх заходів протягом тижня – Василь Білоус, к.ю.н., доцент, керівник Центру криміналістичних інновацій «intelligenTrident» Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого

Теми порядку денного:

12.02.2024 р. (понеділок) Мобільний комплекс техніко-криміналістичного забезпечення «intelligenTrident»: концептуальні засади формування та застосування

13.02.2024 р. (вівторок) МКТКЗ «intelligenTrident»: модулі виявлення та індикації загроз, індивідуального захисту, організації робочого простору, електроживлення та зв’язку

14.02.2024 р. (середа) МКТКЗ «intelligenTrident»: модулі виявлення та дослідження, освітлення та вимірювання

15.02.2024 р. (четвер) МКТКЗ «intelligenTrident»: модулі фіксування, вилучення, пакування та презентації доказів

16.02.2024 р. (п’ятниця) МКТКЗ «intelligenTrident»: модуль аерокриміналістики

17.02.2024 р. (субота) МКТКЗ «intelligenTrident»: модуль навчання оператора безпілотного повітряного судна

18.02.2024 р. (неділя) Аерокриміналісти на службі у суспільства і держави (панельна дискусія за участі відомих митців, журналістів, архітекторів і громадських діячів)

Формат заходу: змішаний.

Попередня реєстрація онлайн-учасників заходу здійснюється організатором Всеукраїнського освітнього проєкту «Незламні правничі школи України» через відповідну googlе-форму.

Передбачається регулярна участь у заході онлайн і офлайн-учасників з числа провідних спеціалістів, представників стейкхолдерів, закладів-партнерів тощо.

Офлайн-учасникам заходу (спікерам) забезпечується можливість виступу в безпосередньо в облаштованій студії.

Спікерам, які планують виступати дистанційно, буде надана технічна можливість онлайн-виступу на платформі Zoom. Посилання на доступ до Zoom-конференції їм надаватиметься за добу до початку заходу.

Представникам цільової аудиторії заходу буде забезпечено технічну можливість перегляду трансляції заходу в режимі реального часу онлайн – на YouTube-каналі та Facebook-каналі, а також можливість написати питання спікерові в режимі реального часу через чат YouTube-каналу.

Посилання на трансляцію на YouTube-каналі буде надаватися за декілька годин до початку заходу і поширюватися організатором Всеукраїнського освітнього проєкту «Незламні правничі школи України» через електронну пошту, зазначену в реєстраційній googlе-формі.

Виступ запрошеного спікера (тривалістю до 10 хв.) може супроводжуватися публічним показом наданих ним слайдів, окремих фотознімків і/або відеограм, натурною демонстрацією науково-технічних засобів.

Решту часу після виступу запрошених спікерів керівник Центру криміналістичних інновацій «intelligenTrident» НЮУ ім. Ярослава Мудрого Василь Білоус ознайомлюватиме цільову аудиторію з окремими науково-технічними засобами і цілісними модулями Мобільного комплексу техніко-криміналістичного забезпечення «intelligenTrident», а також тактикою їх ситуаційно зумовленого застосування.

Виступи спікерів супроводжуватимуться професійною фото- і відеозйомкою. Відеограми і фоторепортажі заходу надаватимуться зацікавленим особам без невиправданої затримки.

Програма заходів!