В Полтавському юридичному інституті день відкритих дверей щодня! Запрошуємо абітурієнтів та їх батьків!

Надрукувати Надрукувати

Особливістю Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого завжди була висока якість навчання та індивідуальний підхід до кожного студента. Інститут завжди прагне створити комфортні умови для здобуття знань, сприяючи розвитку кожної особистості. А починається це зі створення комфортних та легких умов вступу.

Інститут з радістю забезпечує проведення індивідуальних екскурсій для абітурієнтів та їх батьків, груп зацікавлених школярів, класів щодня. Це унікальна можливість поглиблено та на власні очі ознайомитися з життям та навчанням у нашому закладі, отримати персональні, індивідуальні консультації.

Під час екскурсії ви маєте змогу дізнатися про особливість вступу та навчання, відвідаєте навчальні аудиторії , зможете побачити наші спортивні та культурні локації. Ви також зможете особисто поспілкуватися зі студентами та викладачами, щоб отримати відповіді на всі ваші запитання. З початку року до Інституту вже завітали десятки зацікавлених батьків та їх дітей (фото).

Щоб записатися на індивідуальну екскурсію, звертайтеся за телефоном (0532) 56-01-48 або електронною поштою poltava_inst@nlu.edu.ua.

Screenshot_8

Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами та надамо всю необхідну інформацію про наш Інститут!