До Інституту завітали учні 11 класів шкіл Котелевської громади

Надрукувати Надрукувати

У рамках профорієнтаційної роботи та з метою ознайомлення з умовами навчання, до Полтавського юридичного інституту завітали учні Опорного ліцею № 1 ім. С.А. Ковпака, Опорного ліцею №2, Опорного ліцею №4 (м. Котельва) та Більського ліцею  (с. Більськ) Котелевської селищної ради.

Асистентка кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права Олена МЕЛЬНИК розповіла старшокласникам про багатогранність юридичної професії та провела екскурсію Інститутом. Зокрема, учням було продемонстровано навчальні аудиторії  (для лекційних та практичних занять), бібліотеку з можливістю доступу до мережі Інтернет, тренажерний зал, басейн, а також затишну їдальню (яка одночасно є найпростішим укриттям).

Гості мали змогу у неформальному спілкуванні задати питання щодо вступу та процесу навчання в Інституті заступнику директора  Олександру ШЕВЧИКУ, бесіда проходила в теплій атмосфері.

Наголошено на практично орієнтованому навчанні в Інституті, підтвердженням чому стало проведення асистентами кафедри кримінального права та кримінально-правових дисциплін Дарією АББАСОВОЮ та Андрієм СКРИПНИКОМ  у формі модельного судового засідання у кримінальному провадженні.

Дякуємо селищному голові Котелевської селищної ради Тетяні КОРОСТ за сприяння в організації поїздки школярів, а освітянам за супровід дітей до Полтавського юридичного інституту.  

Бажаємо кожному випускнику обрати професію своєї мрії.