Відбувся День відкритих дверей у Полтавському юридичному інституті!

Надрукувати Надрукувати

30 березня 2024 року в Полтавському юридичному інституті відбувся День відкритих дверей в режимі офлайн. За довгий час вперше майбутні абітурієнти та їх батьки мали змогу відвідати Інститут особисто, почути для себе актуальну інформацію щодо вступу в 2024 році, відчути атмосферу навчального закладу та поспілкуватися з викладачами і студентами.

Це була неймовірна можливість для майбутніх абітурієнтів отримати відповіді на всі свої питання щодо навчання, академічних програм, перспектив кар’єрного зростання. Під час заходу були проведені екскурсії навчальним закладом відповідальними викладачами(к.ю.н., доц. Полховською І.О.,  к.ю.н., доц. Шимком А.Р., PhD. викл. Перебийніс Ю.В., PhD.ас. Аббасова Д.Л.).

Щодо перспектив подальшого працевлаштування та самореалізації розповів адвокат, кандидат юридичних наук, доцент Шимко Артем Романович.

 Щодо навчальних дисципліни, які будуть вивчатися майбутніми студентами детально розповів адвокатка, докторка філософії, асистентка Аббасова Дар’я Лазимівна.

Щодо правил вступу у 2024 році розповів заступник директора з навчальної та наукової роботи, кандидат юридичних наук, доцент Шевчик Олександр Сергійович.

Сподіваємося, що учасники заходу залишилися задоволеними від проведеного часу та з впевненістю прийняли рішення про вступ до Полтавського юридичного інституту.

Наші двері відкриті для Вас завжди!

Контактні дані:
адреса Інституту: 36011, м. Полтава,
проспект Першотравневий, 5
Тел./факс: (0532) 56-01-48
e-mail: poltava_inst@nlu.edu.ua