Спільне засідання наукових гуртків з конституційного та виборчого права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Львівського національного університету імені Івана Франка у змішаному форматі на базі Полтавського юридичного інституту за підтримки Центру виборчого права!

Надрукувати Надрукувати

20240402_114127

Шановні студенти!

31 березня мали би відбутися чергові президентські вибори. Так само восени 2023 року не було переобрано парламент. Незважаючи на очевидні причини неможливості проведення виборів в умовах воєнного стану, ці події актуалізують питання щодо легітимності органів публічної влади. Саме ці питання ми  пропонуємо обговорити на нашому заході.

Запрошуємо вас на спільне засідання наукових гуртків з конституційного та виборчого права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Львівського національного університету імені Івана Франка у змішаному форматі на базі Полтавського юридичного інституту за підтримки Центру виборчого права!

Тема заходу: “Вплив воєнного стану на легітимність органів публічної влади: український контекст”

Спікер: Олексій Любченко, к.ю.н., доцент кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права ПЮІ НЮУ імені Ярослава Мудрого.

Керівники наукових гуртків:

Павло Романюк, к.ю.н., доцент кафедри конституційного права України НЮУ імені Ярослава Мудрого(модератор заходу),

Григорій Берченко, к. ю.н., доцент кафедри конституційного права України НЮУ імені Ярослава Мудрого,

Вікторія Дубас, доктор філософії в галузі  права, асистент кафедри конституційного права юридичного факультету ЛНУ імені Івана Франка.

Дата: 4 квітня (четвер)

Час: 16:00

Місце: Полтавський юридичний інститут НЮУ імені Ярослава Мудрого

Не пропустіть цікаву дискусію та можливість поринути в актуальні правові питання разом із провідними фахівцями у галузі права!

Посилання на Zoom-зустріч