24.12.2015 у Полтавському юридичному інституті пройшов другий етап Конкурсу по відбору студентів для проходження виробничої практики до провідних підприємств, установ та органів влади

Надрукувати Надрукувати

Конкурс був організований у межах співпраці Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Асоціації випускників НЮУ імені Ярослава Мудрого та Ради адвокатів Полтавської області.

Другий етап проводився у формі співбесіди конкурсантів з адміністрацією вишу та роботодавцями. Так, до складу Конкурсної Комісії увійшли: голова Ради адвокатів Полтавської області, голова Полтавського обласного відділення Спілки адвокатів України В. Ф. Скукіс, директор Полтавського юридичного інституту Н. О. Гуторова, голова Полтавського обласного осередку Асоціації випускників НЮУ імені Ярослава Мудрого О. О. Любченко та голова студентського парламенту Полтавського юридичного інституту В. Васько.

За результатами співбесід було вирішено обрати десять переможців для проходження виробничої практики у провідних підприємствах, установах та органах влади міста Полтави та Полтавської області. Усі конкурсанти другого туру заходу отримали сертифікати учасника Конкурсу.

Наприкінці директор Полтавського юридичного інституту Н. О. Гуторова і голова Ради адвокатів Полтавської області В. Ф. Скукіс підвели підсумки проведеної зустрічі та побажали успіхів при проходженні виробничої практики і майбутньому працевлаштуванні.