Викладачку Полтавського юридичного інституту включено до Експертної ради при представнику Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області

Надрукувати Надрукувати

Наказом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра  Лубінця від 18.04. 2024 року доцентку кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права Полховську І.К. включено до  Експертної ради при представнику Уповноваженого Верховної Ради України у Полтавській області.

Експертна рада при представнику Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини  є постійно діючим консультативно-дорадчим органом, який утворюється Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини за пропозицією регіонального представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини з метою забезпечення фахової експертно-консультативної підтримки Представника Уповноваженого у відповідному регіоні.

Поєднання науково-практичного досвіду сприятиме поліпшенню стану захисту прав і свобод людини і громадянина, запобіганню порушенням прав і свобод людини та їх відновленню, що є особливо актуальним в умовах воєнного стану.