22 квітня 2024 р. у Полтавському юридичному інституті у режимі відеоконференціїї відбулося чергове засідання дискусійної групи «English Club» (керівники ас. Кравцова Н.Г., викл. Перебийніс Ю.В.), присвячене Дню Землі

Надрукувати Надрукувати

Студенти груп ПІ-11, ПІ-12 та ПІ-16 визначили й обговорили основні екологічні виклики, виокремили основні засади природоохоронної діяльності та раціонального природокористування. 

Зокрема, студент Юрко І. підготував презентацію про глобальні екологічні проблеми і наслідки забруднення довкілля, ознайомив слухачів із найбільш шкідливими компонентами такого впливу. Акцентувалася проблема  зникнення видів тваринного і рослинного світу, яка останнім часом почала перевищувати природну норму. Студентка Ясюк В. у своїй презентації запропонувала низку інтерактивних завдань для систематизації і засвоєння тематичного словника, що стане першокурсникам у нагоді під час опанування теми «Міжнародне екологічне право». Значний інтерес учасників дискусії викликала презентація студента Шевчука С. щодо висвітлення екологічних проблем у сучасному художньому і документальному кіно. Студентка Стеценко А. зосередила увагу на проблемі біорозкладання речовин та матеріалів, вона запропонувала конкретні щоденні практики, які можуть допомогти кожному стати більш екологічно-свідомим громадянином. За традицією, підсумком засідання став підготовлений студенткою Рижою А. бліц-квіз, який виявив кращих знавців тематичної лексики та найбільш ерудованих учасників дискусії.