Представники Інституту допомогли визначатися школярам м. Карлівка із вибором майбутньої професії

Надрукувати Надрукувати

22 квітня 2024 року викладачі Інституту (асистент кафедри Гнатюк А.Ю., асистент кафедри Нога П.П.) та голова Ради студентського самоврядування Інституту Герасименко О. Г. відвідали:

  1. Карлівський ліцей №1 Карлівської міської ради;
  2. Карлівський ліцей №3 Карлівської міської ради;
  3. Карлівський ліцей №4 Карлівської міської ради;
  4. Карлівський ліцей № 5 імені Ніни Герасименко.

Метою візиту стало знайомство абітурієнтів з діяльністю Інституту (його матеріально-технічною базою, навчальними дисциплінами тощо), руйнуванням міфів про юристів, а також налагодження співпраці з метою профорієнтації учнів та їх подальшого вступу до Інституту.

Під час візиту представники Інституту поспілкувалися з учнями старших класів (9-х, 10-х, 11-х), продемонстрували валізу криміналіста-експерта.

Гнатюк А.Ю. розповів про можливості навчання в Інституті, різноманіття спеціальностей, які можна здобути, а також про переваги здобуття вищої освіти саме в Інституті як кращому спеціалізованому закладі вищої освіти з підготовки юристів, з багаторічним досвідом та традиціями.

Нога П.П. провів профорієнтаційну лекцію та майстер-клас для школярів, а також розповів про правила та порядок вступу у 2024 році.

Герасименко О.Г. розповіла про активне життя студентів Інституту, про позанавчальні заходи та можливості для саморозвитку.

Учні ліцеїв мали можливість поставити запитання представникам Інституту та отримати вичерпні відповіді.

Сподіваємося, що візит представників Інституту до Карлівських ліцеїв допоміг учням визначитися із майбутнім фахом!

 

Все буде Україна!