Вступникам до магістратури Полтавського юридичного інституту

Надрукувати Надрукувати

Реєстрація осіб  для складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та Єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти розпочинається 7 травня і завершується 29 травня.

У 2024 році для вступу в магістратуру Інституту для навчання за спеціальностями 081 «Право» зараховуються результати ЄВІ 2023 або 2024 років та ЄФВВ 2024 року.

Реєстрація вступників здійснюється відбірковою комісією інституту як в очному режимі, так і дистанційно.

Очна реєстрація вступників відбувається за місцем розташування інституту щодня, окрім суботи та неділі, з 9.00 до 15.30.

У разі дистанційної реєстрації протягом окресленого терміну вступник надсилає на офіційну електронну адресу відбіркової комісіі інституту скановані копії (фотокопії):

 

  • заповненої заяви-анкети для оформлення екзаменаційного листка зі своїм накладеним кваліфікованим електронним підписом;
  • документа, що посвідчує особу, зазначеного в анкеті-заяві;
  • документа, що підтверджує інформацію про  реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), або документа, що підтверджує причину невнесення до анкети-заяви інформації про РНОКПП;
  • документа про здобутий ступінь вищої освіти (для осіб, які завершили навчання в минулі роки);
  • довідки щодо планового строку завершення навчання та отримання диплома у 2024 році;
  • фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника / вступниці;
  • медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі необхідності створення особливих (спеціальних) умов для проходження вступних випробувань).

 

В результаті реєстрації формується екзаменаційний лист вступника, що є документом, який надає право брати участь у ЄВІ та ЄФВВ.

 Оригінал екзаменаційного листка вступник отримує безпосередньо у відбірковій комісії або засобами поштового зв’язку. Екзаменаційний лист видається особисто вступнику, який має його забрати не пізніше ніж за два тижні до початку вступних випробувань.

Надсилання поштовим зв’язком відбувається протягом 3-х робочих днів, але не пізніше наступного робочого дня після завершення реєстрації. Якщо екзаменаційний листок не надійшов на адресу, зазначену в анкеті, за два тижні до початку вступних випробувань, вступник має звернутися до відбіркової комісії для отримання відповідних роз’яснень.

Скановані копії бланка екзаменаційного листка та реєстраційної картки надсилаються вступнику на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Вступник має перевірити інформацію, зазначену на сканованих копіях документів, та в разі виявлення помилок звернутися до відбіркової комісії для з’ясування ситуації.

Для кожного вступника, якому оформлено екзаменаційний листок, на веб-сайті Українського центру створюють інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Відбіркова комісія може відмовити вступнику в реєстрації у разі:

1) надання вступником недостовірної інформації або надання в процесі дистанційної реєстрації неповної інформації, потрібної для здійснення реєстрації;

2) подання документів вступником, який відповідно до вимог законодавства не має права на участь у конкурсному відборі для здобуття ступеня магістра;

3) неможливості створення вступнику для проходження вступних випробувань особливих(ої) (спеціальних(ої)) умов(и), зазначених(ої) у висновку 086-З/о, через відсутність організаційно-технологічних можливостей відповідно до рішення регламентної комісії.

Вступник може внести зміни до реєстраційних даних, здійснивши перереєстрацію протягом часу, відведеного для реєстрації.

Для перереєстрації вступнику необхідно звернутися до відбіркової комісії, яка його зареєструвала для участі у вступних випробуваннях і повернути раніше виданий екзаменаційний листок для його анулювання.

Якщо у процесі перереєстрації вступник бажає змінити персональні дані – він має надати документ(и), що підтверджують зміну персональних даних.

Електронна адреса відбіркової комісії Полтавського юридичного інституту:

vidbir_plinlu@nlu.edu.ua