23 травня 2024 р. у Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого у режимі відеоконференціїї відбулося чергове засідання дискусійної групи «English Club» (керівники ас. Кравцова Н.Г., викл. Перебийніс Ю.В.) «Єдність у різноманітті», присвячене Дню Європи

Надрукувати Надрукувати

Студенти груп ПІ-11, ПІ-15 та ПІ-16 заслухали й обговорили презентацію, підготовлену Стеценко А. і Ясюк В. (гр. ПІ-11). Спікерки акцентували, що День Європи в Україні не лише відзначається як символ інтеграції та співпраці з Європейським Союзом, але й є нагадуванням про необхідність спільних зусиль для зміцнення миру, демократії та процвітання на континенті.

Предметом обговорення стали основні символи Європейського Союзу; його базові інституції; ключові цінності цієї унікальної організації: повага до людської гідності, свобода, демократія, рівність, верховенство права, дотримання прав людини. З метою систематизації і засвоєння активної лексики слухачі виконали бліц-квіз. Навчальний матеріал презентації стане першокурсникам у нагоді під час опанування тем «Розвиток Європейського Союзу», «Право Європейського Союзу» та підготовці до іспиту із дисципліни «Іноземна мова».