До Інституту завітали учні Комунального закладу «Полтавський міський багатопрофільний ліцей № 1 ім. І. П. Котляревського Полтавської міської ради Полтавської області»

Надрукувати Надрукувати

27 травня 2024 року в рамках профорієнтаційного заходу учні Комунального закладу «Полтавський міський багатопрофільний ліцей № 1 ім. І. П. Котляревського Полтавської міської ради Полтавської області» завітали до Полтавського юридичного інституту.

Цей захід став чудовою можливістю для школярів ближче познайомитися з юридичною професією, дізнатися про особливості навчання в інституті та перспективи працевлаштування випускників.

За участі доцента кафедри кримінального права та кримінально-правових дисциплін Лариси ГРИНЬКО абітурієнти мали можливість взяти участь у огляді імпровізованого місця події, зокрема провести вилучення хвостовика ракети, що застрягла в землі, зафіксувати докази, скласти протокол огляду місця події, виявити та вилучити сліди рук.

Надалі заступником директора з навчальної та наукової роботи Олександром ШЕВЧИКОМ було проведено екскурсію, під час якої учні ознайомилися з навчальними аудиторіями, залом судових засідань та спортивним комплексом.

Відвідування Полтавського юридичного інституту стало для школярів цікавим та пізнавальним заходом, яке допомогло їм краще зрозуміти юридичну професію та зробити свідомий вибір майбутнього фаху.

Нагадуємо про можливість проведення індивідуальних екскурсій у зручний для Вас час з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 16.00, для цього надішліть заявку на електронну пошту (poltava_inst@nulau.edu.ua) або зателефонуйте нам (0532 56 01 48), будемо раді відповісти на всі Ваші запитання.

Окрім того, Ви маєте можливість поспілкуватися із керівництвом Інституту, викладачами, відвідати аудиторії, читальну залу, бібліотеку, спортивний комплекс та гуртожиток.

Наші двері завжди відкриті для Вас!