Студенти продовжують набувати нових практичних навичок та досвіду

Надрукувати Надрукувати
30 травня 2024 року, студенти 1 курсу групи ПІ-13 разом з куратором, к.ю.н, доцентом кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Дар’єю ТИХОНОВОЮ відвідали Полтавське районне управління поліції.
Була проведена тематична лекція від Старшого лейтенанта поліції Інспекторки сектору дотримання прав людини Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області Тетяни ШЕВЛЯКОВОЇ  та Старшого лейтенанта, спеціаліста-криміналіста Полтавського РУП Володимира МАРТИНЮКА . Студентам розказали про роботу ГУНП, про чергову частину, про діяльність у секторі дотримання прав людини та інші особливості роботи поліції. Також подивились сучасну мобільну (машину) криміналістичну лабораторію. Була проведена екскурсія Полтаським РУП, де студенти мали можливість поставити питання та отримати на них відповіді.
 
Щиро дякуємо Тетяні Сергіївні та Володимиру Сергійовичу за проведену лекцію і сподіваємось на плідну співпрацю у майбутньому.