Відбулось урочисте вручення дипломів випускникам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Надрукувати Надрукувати

2 липня 2024 року в Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулося урочисте вручення дипломів випускникам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Відкрив захід  директор  Інституту – Криницький Ігор, який у вступному слові привітав випускників, побажавши усім успіхів, творчої наснаги та нових звершень. До привітального слова долучився перший заступник голови Полтавської обласної ради, кандидат юридичних наук, доцент Інституту – Лемешко Олександр, який  підкреслив той гарт, через який пройшли випускники 2024 року. 

До слів вітання доєднався і випускник Інституту, Представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області Носенко Владислав, який побажав колегам знайти своє покликання у професійній сфері. 

Від імені випускників Інституту 2024 року виступила одна із кращих студенток, колишня голова РСС – Олаг Вікторія. Море квітів, сльози на очах, фото на згадку, обійми й радісні вигуки привітань – усе це залишиться в пам’яті учасників урочистостей назавжди.