Шановний Анатолію Павловичу, колектив і студентська спільнота щиро вітають Вас із Днем народження!

Надрукувати Надрукувати

Бути ректором надважливого, славетного, вагомого для всієї України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відповідальна місія, яка вимагає високого професіоналізму, таланту, відданості справі, працьовитості і наполегливості у досягненні поставлених цілей, людяності і справедливого ставлення до колег. Кожна з цих чеснот притаманна Вам у високій мірі. Завдяки їм наш Університет постійно розвивається, якісно зростає, знаходить підтримку міжнародних партнерів, завойовує нові вершини в національних та міжнародних рейтингах. Навіть широкомасштабне вторгнення російських військ в Україну не змогло зупинити освітній і науковий процеси, залякати колектив, зламати віру жодного представника університетської родини у перемогу, торжество закону і справедливості.

Не могло і не може бути інакше, адже ми щодня бачимо мужність, патріотизм та чуйність колективу Університету, який  надихається прикладом свого керівника, відчуваємо підтримку і відповідальність за спільну справу виховання молоді, за майбутнє Батьківщини.

Ви гідний приклад для колег і студентів, опора, втілення мудрості, розважливості, глибини думки та милосердя, за Вашого керівництва Університет примножує успіхи в освітній сфері, формує покоління інтелектуальних патріотів, допомагає фронту, волонтерам, цивільному населенню, щодня наближає перемогу.

Тож нехай Ваш шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а людська шана буде подякою за чесну працю, чуйність, уміння творити добро.

Міцного здоров’я, благополуччя, миру, щедрої долі, щастя, наснаги у відповідальній роботі, здійснення заповітних мрій та сподівань!