25-30 липня 2016 року відбудеться міжнародний літній семінар на тему:
«Кримінальна юстиція в Україні: досягнення та виклики»

Надрукувати Надрукувати

ATTENTION! APPLY NOW!

УВАГА! Cтуденти, які вільно володіють англійською мовою, запрошуються до участі у Міжнародному літньому семінарі «Кримінальна юстиція в Україні: досягнення та виклики»

Час і місце проведення: 25-30 липня 2016 року, Карпати (конкретне місце проведення заходу буде повідомлене пізніше).

Опис: Щоденні інтерактивні заходи включатимуть обговорення питань щодо сучасних ролей суддів, адвокатів та прокурорів у змагальному процесі, побудови успішних кримінальних розслідувань, що викликають довіру, ролі міжнародних стандартів захисту прав людину у кримінальному процесі, запобігання та боротьби із корупцією. Окрім цього, будуть висвітлені деякі питання адвокатської майстерності, практичні навички якої зможуть бути застосовані у навчальних судових засіданнях.

Щоденні сесії будуть проводитись американськими та українськими правниками із значним досвідом у сфері кримінальної юстиції.

Вимоги до кандидатів: Всі учасники міжнародного літнього семінару повинні вільно володіти англійською та бути знайомими із базовою юридичною лексикою. Всі заходи будуть проведені виключно англійською.

Кандидати мають заповнити та надіслати прикріплену аплікаційну форму (див. додаток до цього листа), а також надіслати мотиваційний лист як зазначено на другій сторінці аплікаційної форми.

Кінцевий термін подачі заявок – 12 червня 2016 року.

Контакти: kyivdoj2@state.gov. На цю ж адресу можна надсилати і запитання щодо цього заходу.

Відібрані учасники міжнародного літнього семінару будуть повідомлені про це до 21 червня 2016 року.

Всі необхідні витрати, пов’язані із участю у міжнародному літньому семінарі, зокрема витрати на подорож, проживання та харчування будуть покриті коштом Програми реформування системи кримінального судочинства та боротьби з корупцією в Україні.

Завантажити форму: *.doc *.pdf