23 липня 2016 р. випускники юридичних вишів здавали фаховий іспит за технологіями ЗНО, показали стовідсоткову успішність, особливо хочеться відзначити і привітати наших випускників, які отримали найвищі бали Юлію Челебій-Кравченко, Деніса Германа та Андрія Скрипника

Надрукувати Надрукувати

Ви продемонстрували високий рівень знань, і це викликає у професорсько-викладацького складу Полтавського юридичного інституту почуття гордості й поваги. Вірячи у могутність нашої держави, у конкурентоспроможність нашого вишу, ми покладаємо на вас великі надії в утвердженні законності, правопорядку і справедливості.

Особливі привітання Юлії Челебій-Кравченко, котра має найкращі результати у тестуванні з загальних навчальних правничих компетентностей, права та англійської мови й посіла перше місце у рейтингу (590 балів із 600!). Пишаємося тим, що Юлія є нашою студенткою, і переконані, що високий рівень професійних знань, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть їй завжди бути на висоті вимог сьогодення.

Щиро зичимо усім нашим випускникам нових творчих здобутків, перспектив професійного зростання,  міцного здоров’я, добра й особистого щастя!