Оголошується набір на курси іноземних мов

Надрукувати Надрукувати

Шановні студенти та викладачі Полтавського юридичного інституту!

Оголошується набір на курси з англійської мови за трьома напрямами:

  • для підготовки до складання міжнародних екзаменів з серії Cambridge ESOL (FCE, IELTS);
  • загальної мовної підготовки (рівні А1 – В2);
  • а також з англійської мови за юридичним спрямуванням.

Кембриджські іспити з англійської мови (Cambridge ESOL – English for Speakers of Other Languages) дають можливість отримати найавторитетніші у світі сертифікати, що підтверджують вашу мовну кваліфікацію. Тисячі університетів, роботодавців та офіційних організацій довіряють результатам Кембріджських іспитів. Більш докладну інформацію про це можна знайти на сайті www.CambridgeESOL.org/recognition.

Загальна мовна підготовка здійснюється з метою розвитку Ваших знань, вмінь та навиків з англійської мови за чотирма напрямами (говоріння, аудіювання, письмо та читання) за допомогою найкращих навчальних комплексів, розроблених провідними видавництвами Великобританії (Oxford University Press, Cambridge University Press, Macmillan, Longman Pearson).

Курси з англійської мови за юридичним спрямуванням будуть корисними Вам для поглиблення здобутих на першому курсі знань, а також допоможуть у підготовці до іспиту ILEC (International Legal English Certificate) та до вступних іспитів до магістратури. Цей курс передбачає опанування юридичної лексики, вдосконалення навичок, необхідних для спілкування із англомовними клієнтами, складання документів, а також аналіз текстів, у тому числі й юридичних документів.

 Крім того, наші курси з англійської мови бути корисними Вам, оскільки дозволяють:

  • навчитися вільно володіти англійською мовою;
  • отримати рівень англійської мови, необхідний для навчання у вишах Європи;
  • мати перспективу подальшого кар’єрного зростання;
  • об’єктивно оцінити свої знання з англійської мови.

Заняття проводяться досвідченими викладачами інституту, що пройшли тренінг авторизованого центру Кембріджських іспитів в Україні з підготовки кандидатів до складання екзаменів і отримали відповідний сертифікат.

Студенти, які відвідували групу А2-В1 (викладач – доц. Кравцова Н.Г.), можуть продовжити навчання без попереднього тестування та реєстрації.

Більш детальну інформацію щодо вступу та організації навчального процесу можна отримати на кафедрі гуманітарних та соціально-економічних навчальних дисциплін (ауд. Б-405) у  доц. Кравцова Н.Г. та викл. Перебийніс Ю.В.

Для попередньої реєстрації просимо Вас заповнити подану нижче анкету та надіслати на електронну адресу: lesh.e@mail.ru

 

Завантажити: *.doc | *.pdf