Оголошується набір на військово-юридичномий факультет Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого

Надрукувати Надрукувати

На військово-юридичному факультеті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого здійснюється військова підготовка громадян України за програмою підготовки офіцерів запасу за юридичними військово-обліковими спеціальностями.

Громадяни, які навчаються у ВНЗ, що не мають військового навчального підрозділу, можуть проходити військову підготовку у ВНЗ, що мають такі підрозділи, за умови відповідності спеціальностей, які вони мають або здобувають у ВНЗ, військово-обліковій спеціальності, за якою проводиться підготовка офіцерів запасу. (Наказ МО України та МОН України від 14.12.2015 р. № 719/1289).

Здобувані вищої освіти, які виявили бажання проходити військову підготовку, подають до аудиторії 201-А (приймальна директора):

  • заяву на ім’я ректора НЮУ.
  • копію приписного посвідчення з відміткою про придатність до військової служби та про відстрочку від призову, на 1 арк. – А4.
  • копію довідки про присвоєння реєстраційного номера – облікової картки платника податків
  • копію 1-ї, 2-ї сторінок паспорта громадянина України, та сторінки з відміткою про групу крові (або замість відмітки про групу крові у паспорті – довідка державної медичної установи) все на 1 арк. – А4.
  • копію залікової книжки з печатками та підписами за кожний семестр.

КОПІЇ документів приймаються при наявності оригіналів, у папці на зав’язках.

Після здачі документів студент повинен отримати направлення у відбірковій комісії для проходження ВЛК та надати довідку про придатність до військової служби до 15 вересня 2016 року.

Завантажити заяву: *.doc | *.pdf

Правила відбору для проходження військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу