Святкування Дня знань у Полтавському юридичному інституті

Надрукувати Надрукувати

1 вересня 2016 року в актовому залі Полтавського юридичного інституту відбулися заходи щодо святкування Дня знань та посвяти першокурсників у студенти. У цьому щорічному святі взяли участь студенти-першокурсники, їхні батьки, викладачі інституту.

Із привітальним словом до студентів звернулася директор Полтавського юридичного інституту, доктор юридичних наук професор Наталія Олександрівна Гуторова, котра звернула увагу першокурсників на складну ситуацію в країні та можливість кожного зробити свій внесок у розбудову нашої держави. Директор розповіла про пріоритетні напрямки роботи інституту, серед яких перш за все є отримання студентами якісної освіти, міжнародні програми навчання, зв’язок теоретичних знань з практикою сьогодення. Наталія Олександрівна побажала присутнім у залі творчої наснаги й успіхів у навчанні.

До привітань приєдналися заступник директора з навчальної та наукової роботи О.М.Лемешко, завідувачі кафедр С.В.Куцепал, А.І.Козаченко, І.А.Тітко, викладачі О.М.Батигіна, С.О.Лебеденко, котрі у своїх привітаннях коротко розповіли про особливості навчального процесу в Полтавському юридичному інституті, про можливість студентів-першокурсників брати активну участь у роботі наукових гуртків, Круглих столів, науково-практичних конференцій, про виховні заходи, які щороку проводяться в інституті і стали вже традиційними.  Усі побажали студентам наполегливо оволодівати знаннями, примножувати традиції Полтавського юридичного інституту, бути гідними високого знання юриста й громадянина України, використовувати отримані знання на благо людям, бути щасливими й здоровими.

На завершення урочистостей першокурсники прийняли клятву студента, яку оголосили Кошельник Владислав і Крилов Олександр.

Упродовж заходу в залі панувала затишна, дружня атмосфера. Слова привітань і побажань тепло сприймалися першокурсниками та їхніми батьками. Отже, навчальний рік розпочато. Попереду цікавий світ нових знань!