Святкування Дня юриста у Полтавському юридичному інституті

Надрукувати Надрукувати

6 жовтня 2016 року в актовому залі Полтавського юридичного інституту відбулося святкування Дня юриста. Традиційно, уже протягом багатьох років, студенти першого курсу Полтавського юридичного інституту «презентують» себе – доводять, що вони найкращі, мають різнобічні таланти і обрали професію юриста не випадково. І цього року свято вдалося: було яскравим, веселим, з музикою, піснями і танцями!

На початку заходу з вітальним словом до студентів і гостей свята звернулася директор Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого професор Гуторова Наталія Олександрівна, котра не тільки привітала всіх із професійним святом, побажала здоров’я й натхнення у навчанні і професійній діяльності, але й звернула увагу присутніх на важливість професії юриста особливо у часи змін і реформ.

Святкова презентація була не тільки концертом, але й змаганням: академічні групи першого курсу боролися за перемогу. Члени журі у складі викладачів В.В.Стрільця, С.О.Лебеденко, О.Д.Новак, А.О.Олефіра та студента 4 курсу В.Васька, Голови Ради студентського самоврядування, уважно переглянувши всі номери та оцінивши виступ студентів за змістовним навантаженням, артистизмом та музичним супроводом, довго радилися з приводу переможця і дійшли висновку, що цього року найкраще презентувала себе група ПІ-13 (куратор групи А.Р.Шимко).

 Студенти групи-переможниці отримали солодкий приз від адміністрації інституту та грамоту. Грамотами були також нагороджені: студенти групи ПІ-11 у номінації «Креативність 2016», студенти групи ПІ-12 у номінації «Позитив 1 курсу», студенти групи ПІ-14 у номінації «Відкриття 1 курсу», студенти групи ПІ-15 у номінації «Енергійність 1 курсу», студенти групи ПІ-16 у номінації «Глядацькі симпатії». Як зауважили члени журі, студенти всіх груп гарно підготувалися до свята, продемонстрували високий рівень акторської майстерності, були згуртованими, щирими і веселими.