Студенти ПЮІ стали переможцями конкурсу на кращу наукову статтю з конституційно-правової тематики, організованого Конституційним Судом України.

Надрукувати Надрукувати

   

      До Всеукраїнського тижня права (5 – 9 грудня)  Конституційний Суд України провів конкурс серед студентів, аспірантів та молодих вчених на кращу наукову статтю з конституційно-правової тематики, пов’язаної із захистом прав і свобод людини і громадянина.

     За оцінками журі, до складу якого увійшли члени Редакційної ради «Вісника Конституційного Суду України», 6 грудня переможцями визначено двох студентів-магістрантів Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

     Перше місце здобув  Скрипник Андрій Володимирович «Право на правову допомогу: трансформація в аспекті конституційно-правової реформи» (науковий керівник – к.ю.н., доцент кафедри кримінального та адміністративного права і процесу Полховська Інна Костянтивнівна);   друге місце – Нога Петро Петрович «Проблеми реалізації права на медичну допомогу в сфері трансплантології» (науковий керівник – к.ю.н., асистент кафедри цивільного, господарського та екологічного права Олефір Андрій Олександрович).

     Переможці конкурсу будуть запрошені до Конституційного Суду України для нагородження дипломами та пам’ятними подарунками. Щиро вітаємо магістрантів та їх наукових керівників з високими науковими досягненнями! Так тримати!

366283225