Асистент кафедри кримінального та адміністративного права і процесу Полтавського юридичного інституту О. Ю. Бруслик відвідав з академічним візитом Талліннську школу права, що є окремим підрозділом Талліннського технологічного університету (Естонія)

Надрукувати Надрукувати

Асистент кафедри кримінального та адміністративного права і процесу Полтавського юридичного інституту О. Ю. Бруслик  з 16 по 22 січня 2017 року відвідав з академічним візитом Талліннську школу права, що є окремим підрозділом Талліннського технологічного університету (Естонія). Метою візиту було обговорення з викладачами Талліннської школи права результатів дисертаційного дослідження на тему «Конституційно-правовий статус Парламенту Великобританії», виконаного під науковим керівництвом д. ю. н., проф., завідувача кафедри державного будівництва Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого С. Г. Серьогіної.

Під час обговорення презентації дисертаційного роботи О. Ю. Бруслика  проф., д-р філософії Танел Керікмяе та д-р філософії Арчил Чочіа звернули увагу на актуальність обраної теми дослідження у зв’язку з ознаками дезінтеграції ЄС, відмітили важливість вивчення традицій парламентаризму для розбудови демократії та верховенства права в Україні, а також надали пропозиції щодо вдосконалення методології дослідницької діяльності та рекомендації щодо траєкторії подальшого наукового пошуку.

Візит відбувся відповідно до попередніх домовленостей Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Талліннської школи права ТТУ про розвиток наукового співробітництва та обмін досвідом у підготовці наукових кадрів відповідно до професійних стандартів країн ЄС.

IMG_1353 IMG_1332 IMG_1312 IMG_1305