Викладачі ПЮІ пройшли стажування у Німеччині (м. Вісмар)

Надрукувати Надрукувати

Викладачі інституту Полховська І.К., Новак О.Д., Олефір А.О., Шевчик О.С. взяли участь у роботі колоквіуму «Юридична методика і освіта» при Університеті Вісмара, який проходив з 27.01 по 10.02 (Hochschule Wismar/Ostinstitut; м. Вісмар, Німеччина). Колоквіум організований для викладачів провідних правничих шкіл України для обміну досвідом щодо викладання юридичних дисциплін та, зокрема, методики вирішення правових казусів.

Навчально-наукова подорож була цікавою та наповненою новими юридичними знаннями, методиками та підходами. Заняття стосовно відмінностей правозастосування у приватному та публічному праві на прикладі законодавства ФРН, методики складання та вирішення казусів, проведення лекцій та семінарів – провели провідні викладачі Університету: проф. Андреас Штайнінгер, проф. Іохім Шрамм, Дмитро Олійник. Участь у роботі колоквіуму взяли професори, доценти  та асистенти Київського національного університету їм. Т.Г. Шевченка, Харківського національного університету ім. Каразіна, Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича та інші, – всього представники 10 юридичних ВУЗів України.

За результатами навчально-наукового стажування у Німеччині викладачі отримали сертифікати.08MuF5Yfwh439ie68oj5_gkzdMsFKcA6I