4 квітня 2015 року в Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого було проведено вже третій у цьому році День відкритих дверей.

07-04-2015, 13:11 Надрукувати Надрукувати

На запрошення до Інституту завітали, переважно, студенти навчальних закладів Полтави та області.

Директор Полтавського юридичного інституту Гуторова Н.О. розповіла майбутнім студентам про історію і здобутки Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, особливості підготовки в Полтавському юридичному інституті, умови вступу до Інституту, високий рівень юридичної підготовки у виші, широкі можливості закладу з забезпечення практичної підготовки і стажування студентів за фахом. Значна увага була приділена особливостям вступу до Інституту на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр» за неспорідненими напрямами («друга вища освіта»). Директор пояснила переваги напрямів, за якими проводиться підготовка студентів-магістрів: «Правове забезпечення зовнішньоекономічної діяльності», «Правове забезпечення медичної та фармацевтичної діяльності», «Правова робота в органах місцевого самоврядування», а також анонсувала запровадження з наступного навчального року нового напряму – «Правове забезпечення банківської та фінансової діяльності».

Також гості мали змогу поспілкуватись з викладачами, які люб’язно провели для відвідувачів екскурсію територією Інституту: гості оглянули навчальні аудиторії, бібліотеку, їдальню, спортивно-оздоровчий комплекс, гуртожиток.

20150404_122753 20150404_120450
20150404_120110