Студент 5 курсу Полтавського юридичного інституту Скрипник Андрій здобув І місце на І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Правознавство» 2016/2017 н.р.

Надрукувати Надрукувати

Студент 5 курсу  Скрипник Андрій Володимирович здобув І місце на І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Правознавство» 2016/2017 навчального року. Захід проводився в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1495 від 09.12.2016 року «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році» та згідно з Положенням про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України № 1410 від 13.12.2012 року «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади».

На олімпіаді перевірялися знання студентів з таких дисциплін: теорії держави та права, конституційного права України, адміністративного права, адміністративного процесуального права, сімейного права, основ римського права, цивільного права, цивільного процесу, трудового права, екологічного права, господарського права, податкового права, кримінального права, кримінального процесу, міжнародного права, міжнародного приватного права, криміналістики.

Роботи студентів передбачали анонімне тестування. Кожен учасник олімпіади виконував тест на бланку, який не містив жодних даних про нього, а лише спеціальний код. Для забезпечення анонімності тестування ні до його проведення, ні після перевірки тестових завдань члени Комісії та її працівники не мали інформації про персональні дані учасників, які складали тест.

Знання оцінювалися на підставі правильної відповіді на тестові завдання.

У командному заліку (за середніми показниками) призові місця розподілились наступним чином:

І місце – Господарсько-правовий факультет (105 балів);

ІІ місце – Інститут підготовки юридичних кадрів для СБУ (102 бала);

Інститут підготовки кадрів для органів юстиції України (102 бала);

ІІІ місце – Полтавський юридичний інститут (101 бал).

Щиро вітаємо Скрипника Андрія та всю команду ПЮІ з черговою перемогою! Так тримати!