Студенти 5 курсу відвідали судове засідання в межах навчальної дисципліни “Адміністративний процес”

Надрукувати Надрукувати

  У рамках вивчення дисципліни «Адміністративний процес” викладачем кафедри кримінального та адміністративного права і процесу к.ю.н., ас. Новак О.Д. було організовано відвідування студентами 5 курсу судового засідання в Ленінському районному суді м. Полтава.
      Студенти мали можливість прослухати судовий розгляд адміністративної справи за адміністративним позовом громадянина до інспектора Патрульної поліції роти № 1 УПП в м. Полтава про визнання дій неправомірними та скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення.
    Студенти мали змогу наочно спостерігати за ходом адміністративного процесу, дослідженням доказів (у тому числі відеозапису поліцейського під час нагляду за дорожнім рухом) та аналізувати як втілюються на практиці правила адміністративного процесу.

Співпраця з фахівцями-практиками в галузі юриспруденції є цікавим а необхідним досвідом для студентів-магістрів, що сприяє закріпленню отриманих ними знань з адміністративного процесу та розширює світогляд у виборі юридичної професії в майбутньому.

viber image